Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Van Harte welkom op Vakantieboerderij Keutenberg. We verzoeken u de algemene voorwaarden in acht te nemen.
Algemeen
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verhuurders van de Auwe Kooijesjtal en Auwe Kauversjtal, Keutenberg 9 6305PP Schin op Geul.
Roken in het vakantiehuisje is niet toegestaan.
Huisdieren zijn verboden.

Aankomst en vertrek
De verhuurders zijn welkom vanaf 16.00 en dienen te vertrekken om 10.00. In overleg kunnen aanpassingen op de regel worden gemaakt. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.
Parkeren
De auto(s) van de huurders dienen geparkeerd te worden op de parkeerplaats gelegen naast de loods.

Aansprakelijkheid
U bent aansprakelijk voor door u of uw gasten veroorzaakte schade, verlies van eigendommen en overlast. Geluidsoverlast, met name tussen 23.00 en 7.00, dient te worden vermeden. De huurder is niet aansprakelijk voor schade of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op zijn terrein of het gebruik van de op het terrein aanwezige faciliteiten, voor schadeclaims voortvloeiende uit overlast veroorzaakt door derden, mondelinge of telefonisch verstrekte inlichtingen en/of onklaar raken of buiten gebruik zijn van faciliteiten of voorzieningen. De verhuurder is niet verantwoordelijk voor diefstal en/of verlies van eigendommen van de verhuurders.
Bewoning en bezoek
Het is niet toegestaan om meer dan 6 volwassen personen in de woning te laten overnachten. Indien u wenst extra gasten te herbergen is dit na overleg met de verhuurder tegen een vergoeding mogelijk.

Huisvuil
In onze gemeente dient het afval gescheiden te worden.
• Achter het vakantiehuis staat een groen container voor groente- en fruitafval.
• In de vakantiewoning liggen plastic zakken (Leeg verpakkingsafval) voor het scheiden van plastic.
• Restafval kan worden gedeponeerd in de witte zak van gemeente Valkenburg en kan naast de groene gft container worden gezet.
• Oud papier kunt in de woning achterlaten.
• Glasafval kan buiten naast de container worden geplaatst.

Schoonmaak en gebreken
De huurder is contractueel verplicht om de vakantiewoning na afloop van de huurperiode opgeruimd en na behoren schoongemaakt op te leveren. Beschadigingen van roerende en onroerende goederen van de eigenaar dienen direct, uiterlijk binnen 24 uur worden gemeld aan de eigenaar. Bij beschadigingen van roerende en/of onroerende goederen van de eigenaar dient worden meerkosten in rekening worden gebracht.
Borg
Na controle van de woning en afwezigheid van gebreken aan roerende en/of onroerende goederen wordt de borg binnen 14 dagen na vertrek via de bank gerestitueerd bij boeking via onze website. Indien er geboekt is via natuurhuisje wordt de borg binnen een week terug gestort.

Dagjes uit
Wij verzorgen huifkartochten op aanvraag. Voor meer informatie of deze tochten kunt u gerust contact opnemen met Peter en Mariet.
Voor tips en dagjes uit liggen er brochures in de vakantiewoningen.
Daarnaast hebben wij onder de carport een kleine bieb met voor ieder iets wils.

Wij wensen jullie een heerlijk verblijf in ons vakantiehuis, we zouden het zeer waarderen als jullie een reactie plaatsen in onze gastenboekjes en op onze site of de site van natuurhuisje.